top of page

Kontorsdekor och kontrastmarkering

Skapa en inspirerande arbetsmiljö

På 04Noll Skyltreklam förstår vi kraften i att omforma arbetsutrymmet till en plats där kreativitet, produktivitet och trivsel blomstrar. Vi är dedikerade till att erbjuda skräddarsydda lösningar för kontorsdekor, kontrastmarkering, fönsterfilm, konferensrumsdekor och glasfrostning som inte bara förvandlar rummen utan också stärker företagets varumärke och kultur.

Våra Tjänster:

Kontorsdekor:

Ge ditt arbetsutrymme en unik identitet med kontorsdekor. Vi producerar och monterar din väggkonst och dina idéer så att du kan skapa en miljö som återspeglar ert företag.

Kontrastmarkering:

Framhäv viktiga områden och skapa en enhetlig design med kontrastmarkeringar. Vi hjälper dig följa lagar och regler i både trapphus och kontor, samtidigt som du kan göra ditt varumärke synligt och skapa en professionell miljö. Vi lovar att inga medarbetare kommer “gå in i väggen”.

Fönsterfilm och solskydd:

Balansera naturligt ljus och skapa integritet med fönsterfilm, frostade glas och solfilm. Vi arbetar med dig för att skapa en stilfull och funktionell lösning till ett bra pris. Det skapar en bra arbetsmiljö och minskar kostnaderna för kyla dramatiskt.

Konferensrum och konferensfönster:

Gör dina mötesrum till inspirerande platser med snygga väggar och fönster. Vi hjälper dig skapa utrymmen som främjar både kreativitet och samarbete. Vi kan se till att dina bilder och mönster hamnar på er vägg eller glasruta.

Glasfrostning och fönsterfrostning:

Skapa avskildhet utan att kompromissa med ljus med glasfrostning. Anpassade mönster och logotyper kan integreras för att förbättra varumärkesidentiteten.

 

Vi är mer än bara leverantörer av kontorsdekor. Vi är din partner i att skapa arbetsmiljöer som inspirerar och engagerar. 

 

Skapa en arbetsplats som är både funktionell och vacker, vi hjälper dig!

 

Kontakta oss idag för att få ett pris på dina idéer och behov.

bottom of page